PLAXPOT -Ögonlockslyft utan kirurgi

 

Ögonlocksplastik utan kniv och utjämning av rynkor

Plaxpot´s framdel ger en liten plasma-blix från spetsen till huden i en mikromillimetersstorlek. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet- vilket minskar överskjutande hud, drar åt locket. Det blir en massa små oftast bruna prickar för varje gång den nuddar huden och den överflödiga huden oxideras. Hudens på behandlingsområdet stramas upp och drar cellerna närmare varandra.Den ytliga “skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion Det är den enda behandlingen som framgångsrikt minskar överskott av huden.

Användningsområden:
• Uppstramning av slapp hud, tex hängande ögonlock, påsar under ögonen, påsar hängande hud på halsen och kinderna.
• Korrigering av djupare rynkor, fina linjer och ojämn hy.
• Korrigering av ärr, bristningar, milier, gropar och ojämnheter. Plaxspot är ett revolutionerande ansiktslyftningsprocedur som inte kräver någon operation. Den stramar och lyfter huden med omedelbara resultat. Plasmaljus är en icke-kirurgisk icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor.

Fördelar jämfört kirurgi:
• Snabb läkning och återhämtning. • Ingen risk för att ta bort för mycket hud.
• Hudkvalitén på det behandlade området stärks. Området som ska behandlas bedövas med kräm i 30 till 45 minuter innan behandlingen.

Vilka resultat kan förväntas:
Beroende på hud typ, ålder, område är resultatet individuellt. Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle, så personer med mycket överflödshud kan behöva flera behandlingar. Oftast räcker det med en behandling. För personer med väldigt mycket överflödig hud rekommenderar vi 2–4 behandlingar.

PLAXPOT

Marknadens enda plasma jonisering med egen patenterad plasmagenerator (patent n° 10-179542) vilket de andra pennorna saknar

Den egna plasmageneratorn ger större plasmayta vilket ger det bästa behandlingresultatet samt den bästa läkningen.

Plaxpot ”plasmapen” har en unik  plasmagenerator, som genererar plasma och enkla pennor ger endast en gnista från en högsänningsurladdning.

Användningsområden:

Uppstramning av slapp hud, t.ex.
  • Hängande ögonlock
  • Påsar under ögonen
  • Halsen och kinderna
  • Korrigering av djupare rynkor, fina linjer och ojämn hy.
  • Korrigering av ärr, bristningar, milier, gropar och ojämnheter.
  • Korrigering av åldersfläckar, pigmentfläckar och brustna blodkär

Efter behandlingen:
Omedelbart efter behandlingen kan det kännas som en brännande känsla. Denna känsla kommer minska under dagen, om det är särskilt obekvämt eller kvarstår under en längre period, kan en antiinflammatorisk medicin som ibumetin eller ipren tas, för vi har olika smärttrösklar så vissa kan känna mer och andra mindre. Efter behandling är det normalt att det behandlade området blir någon svullet.

Detta är speciellt vanligt runt ögonen och kan vara i några dagar. Kall kompressor eller is kan appliceras för att minska svullnaden. Om svullnaden är svårare kan en antiinflammatorisk medicin och / eller anti-histamin bidra till att lindra svullnaden. Sårskorpor kommer det bli på det behandlade området, detta kommer i första hand att vara brunt eller svart på ytan av huden och flaga av under de följande dagarna. Det kan ta över 2 veckor att helt försvinna. Efter skorporna har trillat av kommer en ny, rosa hud, denna huden måste skyddas från direkt solljus i minst 3 månader. Efterbehandlingen är mycket viktig och måste följas noggrant. När skorporna trillat av kan rodnaden finnas kvar under de följande veckorna. Det är viktigt att inte klia och riva på skorpan eftersom det kan leda till infektion eller ärrbildning. Ibland kan det behandlade området bli lite grått, det här är en del av den normala läkningsprocessen och kommer att förbättras med tiden. Det är viktigt att hålla behandlingsområdet rent, torrt och skyddat med ett solskyddsfaktor 50 i ca 3 månader. Använd inte alkoholbaserade rengöringsmed

Finns det några biverkningar?
Omedelbart efter behandlingen kan området vara rött. 1–2 dagar efter behandlingen kan svullnad uppstå. Efter 5–7 dagar har sårläkningsprocessen försvunnit. Rodnad är inte längre synlig efter 2–3 månader.

Hur lång tid tar varje behandlingstid?
En behandling av t.ex. ögonlocken tar cirka 30 minuter med omedelbara resultat. Men kunden kommer minst 45 minuter innan själva behandlingen för att applicera bedövningen.

Är behandlingen permanent? Ja. När hudfibrerna är förkortade är effekterna permanenta. Kost, levnadsvanor och hudvård är faktorer som påverkar hudens åldrande och förutsättningar att bibehålla ett bra resultat.

Hur bör du förbereda dig före behandlingen?
För att vi skall kunna ge dig rätt behandling, behandlingsintensitet etc. är det är viktigt att du berättar för oss om du ta några mediciner eller nyligen har tagit (antibiotika, etc.) eller om du nyligen har opererats eller gjort

 

Övre Ögonlock

Tid: 1 timme

Pris: 3900kr,

Nedre Ögonlock

Tid: 1 timme

Pris: 3900kr

Kråksparkar

Tid: 1 timme

Pris: 3500kr

 

Övre och undre ögonlocken

Tid: 1 timme, 30 min

Pris: 5500kr

Övre och nedre ögonlock med kråksparkar

Tid: 1 timme, 30 min

Pris: 6900kr

 

Överläppen eller haka under läppen

Tid: 1 timme

Pris: 3500kr

 

Plaxpot Plasmalyft av överläppen och hakan underläppen

Tid: 1 timme, 30 min

Pris: 4900kr

Plaxpot Plasmalyft av mungipor

Tid: 1 timme, 30 min

Pris: 3900kr

Brynlyft

Tid: 1 timme, 30 min

Pris: 3900kr

HALS

Pris: 5500:-

KÄKLINJE

4500:-

Hals + käklinje 8900:-

plaxpot_bild (1) plaxpot