INFUZION- skinbooster

Vad är Infuzion System?

Infuzion är en revolutionerande behandling som slussar in skinboosters tre millimeter ner i dermis (läderhuden) till subkutan vävnad via hårfollikeln och svettkörteln. Man för ner hyaluronsyran med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller som rullas över hudytan. Detta skiljer sig ifrån andra skinboosters där hyaluronsyran förs ner i huden genom ett par hundra nålstick.

Hur går en behandling till?

Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolletage och händer. Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt för att få lite fylligare läppar. Behandlingen ger omedelbar effekt. Fina linjer och mindre rynkor fylls ut. Huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster.

Hur länge håller resultatet?

För ultimat och hållbart resultat (6 mån) rekommenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum. Därefter behövs endast en underhållande behandling var sjätte månad.

Pris 1975:-/beh 45 min

Pris för kur 3 ggr/5500:-

Infuzion Volymizer – 45 min NYHET!
Volymizer innehåller 21 mg hyaluronsyra i en 3 ml spruta, lika mycket som i en hudfiller. Volymizer är perfekt för att ge extra volym i kinder eller under ögonen. Den är perfekt efter en boozter behandling, det krävs endast en behandling med Volymizer.
Fokuserar på områden som behöver mer volym kinder, haka, under ögon, händer.
Rekommenderas till dom som först genomgått en Boozter behandling, huden har då vant sig att behålla hyaluronsyra i hudcellerna.
x Pris 2290:- 45 min

Infuzion Skinbooster MULTIFUZION – Microneedling – 60 min
Detta är en kombibehandling där man först utför en Herbs2 peel-behandlingt. Efteråt utför Infuzion-behandlingen där man slussar in vitaminberikad hyaluronsyra i huden via ström. Fördelen här är att produkten som är steril placeras jämnt och fint i och runt alla hudceller i ansiktet. Behandlingen ger en ökad kollagenstimulering.
x Pris 3100:-  1 tim 15 min (värde 3500:-)

images (4)images (3)images (6)images (7)images (8)images (9)images (5)images (2)images (1)