Övriga behandlingar

ÖRONHÅLTAGNING

195:-/ hål
Blomdahls ,medicinsk plast eller titan

 

ÖRONLJUSBEHANDLING

30 min/595:-

Rengöring o peeling ansikte, ansiktsmask o creme samt ÖRONLJUSBEHANDLING

Avslappnande och renande behandling för öron och bihålor

Slappna av med öronljus och upplev en befriande känsla. Lågans rörelser medför luftvibrationer i ljuset som tillsammans med ett lätt undertryck skapar mjuk massage för trumhinnan. Öronen, bihålorna och pannan känns befriade genom tryckutjämning och värme. För de allra flesta kommer känslan relativt omgående efter behandlingen och kan spontant även medföra en lättare näsandning.

Våra öron är självrengörande men ibland störs systemet av att produktionen av öronvax tillsammans med hudavlagringar bildar vaxproppar. De kan bl.a. leda till beskymmer som t.ex. försämrad hörsel, pip- eller susljud, känsla av lock för öronen.  Man har sedan urminnes tider i många civilisationer och kulturer över hela världen använt sig av öronljus.

Auris öronljus värmer upp örats inre väggar och vaxet mjukas upp. Den uppvärmda luften skapar ett vakuum och ett sug, detta hjälper till att transportera bort överflödigt vax, vätska och andra föroreningar och dessutom återställs korrekt spänning i trumhinnan. Auris öronljus innehåller propolis och förstärker örats naturliga flora och balans.

Hur går behandlingen till?

Du ligger bekvämt på sidan och vilar i en lugn och avslappnande miljö med skön avkopplande musik, samtidigt som du får ett ljus tänt i örat. Öronljuset är ihåligt och därför skapas det en varm luftström som bildar ett lätt undertryck (skorstenseffekt). I föreningen med luftvibrationerna i öronljuset, till följd av lågans rörelser, utsätts trumhinnan för en mjuk massage. På det sättet sugs öronvax och smuts ut under behandlingen. Båda öronen behandlas alltid vid samma tillfälle, även om man kanske bara har besvär från ett av dem. Varje ljus har en brinntid på 10-12 min. Du ligger bekvämt och vilar i en lugn och avslappnande miljö med skön avkopplande musik.

Öronljus kan hjälpa för:

  • Rengöring av hörselgångarna
  • Vaxproppar
  • Hörselnedsättning
  • Öronsmärtor
  • Yrsel
  • Lock för öronen
  • Tryck över bihålorna

 

HUDANALYS/KONSULTATION

Svårt att veta vilken hudtyp du har? Vi hjälper dig även med val av produkter
 15 MIN 250:-
återfås vid bokning av behandling eller köp av produkter