021 - 14 16 11

Onlinebokning

OMNILUX -LJUSBEHANDLING

De flesta känner till att ljus har en stark påverkan på humöret. Men visste du att ljusterapi även kan användas för att förbättra huden?

Omnilux-logo-silver-CMYK

Omnilux föddes när det engelska företaget Phototherapeutics utvecklade ljusbehandlingar åt brittiska sjukhus för att behandla godartade hudförändringar. Efterhand visade det sig att även huden runtomkring de behandlade områdena blev slätare och fastare. Patienterna upplevde en stor förändring i spänst samt reducering av fina linjer och rynkor.

Behandlingen vidareutvecklades för den estetiskt medicinska marknaden, och fick namnet Omnilux Revive. Den baseras på ett rent, smalbandigt rött ljus, säkrare än vanligt dagsljus, då alla UV-och infraröda strålar har filtrerats bort. Behandlingen är helt smärtfri och verkar uppiggande.

För den som har problem med acne finns Omnilux Blue, som ger imponerande resultat på bara några veckor. Omnilux Revive och Omnilux Blue kan med fördel kombineras för förstärkt effekt.

 

Omnilux Revive- 30 min

förbättar, föryngrar och livar upp trött hud. Rynkminskande, intensivt återfuktande , sk ”Happy Light”. Naturligt rött ljus som påskyndar hudens naturliga läkningsprocess

Kur rek 9gg// 4500:-

per gång 550:-

lägg till i din ordinarie ansiktsbehandling + 375:-

Omnilux Blue- 30 min

För behandling av lindrig till svår acne. Naturlig process som eliminerar bakteriensom orsakar acne utan att skada huden

Kur rekommenderas 9 ggr// 4500:-

Under 20 år, 4000:-

550:-/ gång